Popović: Budite sigurni da će igrači učiniti sve za Vojvodinu

Trener Vojvodine Ranko Popović optimista je pred duel sa Radničkim 1923.
Popović: Budite sigurni da će igrači učiniti sve za Vojvodinu
Foto: FK Vojvodina

Vojvodina u šestom kolu Super lige Srbije u subotu dočekuje ekipu Radničkog 1923, a Popović se nada dobroj partiji i pobedi svoje ekipe.

"Evidentno je da smo u ove tri utakmice poboljšali i unapredili neke stvari. Igra se malo ubrzala, ali nedovoljno za ono što bismo mi hteli, ali to nije tako lako. Ono što meni najviše smeta jeste što pravimo neke neiznuđene greške i onda budemo kažnjeni zbog toga. Ako to svedemo na minimum, onda ćemo napredovati mnogo bolje i brže. Što se tiče sutrašnje utakmice, moram da pohvalim igrače na trudu na treninzima, jer rade naporno da bismo što pre dostigli formu koju želimo. Poštujemo svakog protivnika, ne želimo da gledamo tabelu, jer ona može da nas zavara. Treba da gledamo sebe, da iz meča u meč rastemo i da na svakom sledećem budemo bolji", rekao je Popović.
On je otkrio da se Asmir Kajević oporavio od povrede i da će konkurisati za sastav.
 
"Tanjga neće biti u protokolu, Kajević se vraća i to je dobra vest, jer nam je potrebno njegovo iskustvo. On nije potpuno spreman, ali je važno što znamo da će moći da nam pomogne, a sada koliko, to zavisi i od razvoja situacije na terenu. Što se ostalih tiče, sačekaćemo do sutra, neki igrači su trenirali smanjenim intenzitetom, nisu to neke povrede, ali ostaje da vidimo ko će biti potpuno spreman", istakao je Popović.
 
Trener Voše osvrnuo se i na potencijalno na papiru lakši raspored posle reprezentativne pauze i istakao da bi voleo da je njegov tim favorit na svakoj utakmici do kraja sezone.
 
"Ja bih voleo da Vojvodina bude favorit u svim utakmicama i to vidim kao privilegiju. Više puta sam ponovio da mi moramo uvek da budemo svesni veličine kluba koji predstaljamo, ali i da mi još nismo ništa dali za to ime i to tek treba da uradimo. Budite sigurni da će igrači učiniti sve za Vojvodinu, koliko brzo, videćemo. Na ove tri utakmice video se pomak, a sada treba da na terenu pokažemo svaki put da smo favorit", izjavio je Popović.
 
Kao i do sada, ulaz na istok biće besplatan za sve koji dođu sa obeležjima Vojvodine. Karte za zapad, po ceni od 800 dinara, prodavaće se na prodajnom mestu kompanije Gigstiks u TC Pariski magazin u petak i subotu, od 9.00 do 19.30 časova. Na dan utakmice, karte će se prodavati na blagajni stadiona od 19 časova.
 
Utakmica Vojvodina – Radnički 1923 na programu je u subotu u 21 čas.
  • e pa

    02.09.2023 13:12
    problem je samo što je njihovo sve daleko daleko ispod bilo kakvog minimuma za iole ozbiljan klub.
    Partizana su razvaalili neki indijanci koji su se jedva skupili oko lopte a za vošu, partizan je izmislio fudbal tako da....
  • Zbiljo

    02.09.2023 07:51
    Idemo na titulu
  • Mile

    01.09.2023 19:21
    A direktor?
    Ko je sad direktor stadiona posto ih je Tanovix sutnuo tj dao otkaz video s kim ima posla

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport