Trener Vojvodine posle pobede: Za mesec dana niko nije napravio igru

Trener Vojvodine Ranko Popović čestitao je igračima nakon pobede protiv Javora u domaćem šampionatu, rezultatom 2:1.
Trener Vojvodine posle pobede: Za mesec dana niko nije napravio igru
Foto: FK Vojvodina

Voša je do pobede stigla u nadoknadi vremena. Popoviće ističe da je zadovoljan igrom, ali i da je nezadovoljan pojedinim odlukama.

"Ako bih i ja počeo da pričam o nekim kritikama, onda bi otišlo sve drugim tokom, jer mislim da su oni zaslužili barem tri žuta kartona u prvom poluvremenu. Svako gleda sa svoje strane, a moraću da pogledam još jednom utakmicu da bih video sve detalje. Javor ima mnogo dobre igrače, posebno za kontra napade, dobro su postavili utakmicu i s razlogom sam i strepeo. Imali su šansu na 0:0 gde je Carević odlično odbranio. U drugom poluvremenu smo morali da gledamo kako da preokrenemo utakmicu. Mi moramo da gledamo da izvedemo da igrače u najboljem stanju, a koliko su neki spremni niko ne zna niti ih interesuje. Generalno, moramo da budemo mirniji, i zbog te nervoze toliko i promašujemo šanse", navodi Popović.

Vojvodina često šuta ka golu, ali udarci neretko odlaze van okvira.
 
"To je zbog toga što neke stvari radimo ishitreno. Za mesec dana niko nije napravio igru, niti će napraviti. Na kraju, čestitam momcima na borbi i na pobedi, jer nam je ovakva bila potrebna", dodaje Popović.
 
Po ko zna koji put, kaže Popović, njegov tim pravi neiznuđenje gređke posle kojih prima golove, zbog čega dolaze u situaciju da jure rezultat.
"Mi smo danas zaista želeli da se potrudimo da ne primimo gol, ali pravimo i dalje greške koje nas skupo koštaju. Ima tu malo psihologije, malo i individualnih stvari, ali moramo na tome da radimo kolektivno. Videli ste i Zvezdinog golmana, odbrani 30 šuteva pa primi onako gol, to je fudbal i to se dešava. Moramo da gledamo da budemo malo mirniji, a treba da razmišljamo malo o udarcu ka golu, kada treba da se da lopta iza leđa. Igrači treba da nauče i da budu kritikovani, moraju da se navikavaju na to, da uče, samo tako možemo da budemo bolji", zaključuje Popović.
 
Voša je trenutno osma na tabeli, a u narednom kolu, u četvrtak, gostuje petoplasiranom Voždovcu.
  • Кишни човек

    24.09.2023 10:56
    Браво
    ватерполисти!
  • ARMAGEDON

    24.09.2023 10:40
    CILJ JE ISPUNJEN
    UDBA gasi Vojvodinu, prave palatu Karadjordje!
  • Jovo

    24.09.2023 09:55
    A posle par meseci nanovo
    Niko nije nakon pobede nad Javorom tako strezao pesnice...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.