Odbojkaši Voše maksimalni protiv Mladog radnika

Odbojkaši Vojvodine nakon osvojenog Superkupa, nastavili su u istom ritmu i u prvenstvu i u drugom kolu Superlige danas na Spensu savladali Mladi radnik sa 3:0.
Samo u prvom setu bilo je neizvesno, toliko je trebalo crveno-belima da podignu radnu temperaturu i postave sve na svoje mesto.
Vodila je Voša 22:20 posle servisa Ubiparipa, ali su se Požarevljani izborili za maratonsku završnicu.
Blokom je, za 27:25, sve dileme rešio Savovski i kako se kasnije ispostavilo bilo je to dovoljno da se slomi otpor gostiju. Servis Milanovića, pa odlični Rudić, Savovski, Bajandić, Stanković, te Negić u odbrani, doneli su ekipi osetnu prednost, što je omogućilo da se ovaj deo meča rutinski privede kraju za 2:0 u setovima.
 
U trećem je je Vojvodina bila još dominantnija, pa epilog nijednog momenta nije dolazio u pitanje.
  • Нс бој

    16.10.2023 05:44
    Браво момци,само храбро до краја.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport