Popović: Protiv Čukaričkog moramo da ponovimo igru iz prethodne utakmice

Trener Vojvodine Ranko Popović istakao je da očekuje tešku utakmicu protiv Čukaričkog.
Popović: Protiv Čukaričkog moramo da ponovimo igru iz prethodne utakmice
Foto: FK Vojvodina
Fudbaleri "stare dame" gostuju Čukaričkom u nedelju, a Popović ne može da računa na sve igrače.

"Mogu samo da pohvalim Čukarički što je uradio u poslednjem periodu i lepo je što imamo takav jedan klub u ligi i za protivnika. Mene interesuje da imamo ekipu koja može da taktički odgovori. Znamo da ne možemo da računamo na igrače koji imaju žute kartone, dok su neki pod znakom pitanja i pokušavamo da ih osposobimo da budu spremni. Želim da ponovimo odnos, disciplinu i organizaciju koju smo imali na poslednjoj utakmici i ako to budemo uradili onda smo stvarno na dobrom putu", rekao je Popović.

On se osvrnuo na prethodnu pobedu protiv Radnika u kojoj su u prvi plan iskočile novajlije Aleksa Vukanović i Kembel.
 
"Aleksa Vukanović nam je doneo mnogo jer poseduje ogromno iskustvo. Iako Kembel ne poseduje toliko iskustvo, on donosi neki drugačiji kvalitet i to je ono što nam je potrebno. Ja od početka govorim jednu važnu stvar, a to je da ne može da bude 'ja' ispred 'mi'. Kada to ukapiramo, onda ćemo mi biti jači i na gostovanjima, jer je kolektiv najbitniji. Podredi se kolektivu i onda će kolektiv sam da izbaci nekog i ne vidim razlog da to ne bude i kada igramo van svog stadiona", istakao je Popović.
 
Trener Voše smatra da poraz od Fiorentine ne može da utiče negativno, već samo pozitivno na ekipu Čukaričkog.
 
Utakmica Čukarički – Vojvodina na programu je u nedelju u 16.30.
  • Pezos

    29.10.2023 02:18
    Ta utakmica koju spominješ je jedna od losijih u sezoni ako ne i najlosija… ako tako bude Voša igrala biće isti rezultata samo za čuku… možda nam uguraju i koji komad više…izgleda da vas je Zbilja sve zarazio pa svi pričate bajke dok naša Voša nezaustavljivo tone ili ste jednostavno nestručni do bola… pre će biti i jedno i drugo…
  • Ђорђе

    28.10.2023 18:29
    @šta napisati
    Нико Ти није рекао да не играмо у Тополи. Зато Ти је било досадно, није ни било фудбала. Нема везе, дешава се.
  • Šta napisati

    28.10.2023 14:00
    Suština
    Bio na Istoku protiv lošeg Radnika. Utakmica uspavanka. Voša loša, bezidejna, osim par dobrih poteza i golova, ocena prelazna 2. Bio u društvu trenera mlađih kategorija Voše i dečurlije, niko nije gledao utakmicu, svi zevali i nezainteresovano gledali u telefone. Komentari su bili:"Čekam da mi žena javi da je večera gotova, pa da krenem kući", ili "Dosta mi je ovakvog fudbala, izašao sam samo malo na vazduh", ili "U moje vreme se igrao fudbal, ovo nije ni za seosku ligu"...Popoviću, ti si skorašnji, ali da znaš, za ovih mojih 50+godina na stadionu Voša nikada nije imala navijanje tokom čitave utakmice, osim kada smo bili poslednji put šampioni. I to na mahove.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport