Rukometaši Vojvodine bolji i od Dubočice

Rukometaši Vojvodine savladali su ekipu Dubočice 54 iz Leskovca sa 40:20 (17:12) u 8. kolu Superlige i tako zadržali maksimalan učinak na tabeli.
Vrhunska Vojvodina, u oba pravca. Uprkos tome što je nedavno novosadski tim igrao Ligu Evrope i težak meč sa Silkeborgom gde je ostvario istorijsku pobedu, Novosađani su zadržali fokus i maksimalno angažovano odigrali utakmicu domaćeg prvenstva. 
Protiv dobrog rivala, od prvog do poslednjeg minuta, rastrčani crveno-beli prikazali su vrhunsku igru. 
Raduje igra Aziza koji je poneo i epitet MVP igrača sa 6 golova, dok je Sunajko nastavio golgeterski niz sa 9, a Vorkapić sa 7 golova. Golmani Lučin i Trnavac podelili su minutažu i doprineli sa 14 odbrana. 
 
Sledi period bez utakmica do 8. novembra kada će susret 9. kola biti odigran ranije, u sredu, protiv Jugovića u Kaću kao priprema pred nastavak Lige Evrope. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport