Zbiljić: Cilj da dovedemo Tadića, očekujemo pojačanja iz "liga petice"

Predsednik FK Vojvodina Dragoljub Zbiljić kaže da je klubu cilj da dovede Dušana Tadića.
Zbiljić: Cilj da dovedemo Tadića, očekujemo pojačanja iz "liga petice"
Foto: 021.rs
Objašnjava da predstoji ofanzivan prelazni rok i da se "dovedu pojačanja iz liga petice".
 
"Posle Milana Mandarića, sledeći cilj nam je da dovedemo Dušana Tadića i u pregovore krećemo koliko danas. Ovom prilikom želim da mu uputim javni poziv da nam se pridruži. On je momak koji treba da nosi kapitensku traku i da bude Miloš Šestić ove generacije. Oko njega se može napraviti baza za velike stvari. Dušane, čekamo te u klubu", poručio je Zbiljić.
Kako dodaje, velika želja FK Vojvodine je bila da on, Dragoljub Zbiljić dođe u klub, zatim da Milan Mandarić dođe u klub, a kako kaže, sad je na redu Dušan Tadić.
"Time bismo bili pokriveni na svim poljima. Organizaciono jako dobro stojimo, infrastruktura je na vrhunskom nivou i fali nam jedno ime kao što je Dušan Tadić da nas povede ka velikim rezultatima", napomenuo je predsednik Voše.
 
Podsetimo, prethodno pojačanje je Milan Mandarić - novi potpredsednik i član Upravnog odbora FK Vojvodina, što je zvanično objavljeno na sednici Skupštine kluba.
  • a

    29.03.2024 08:30
    e
    auuu daj vise mani se reklamiranja
  • nemas stadion

    29.03.2024 07:58
    za evropske utakmice
    A pricas gluposti, sramota za Novi Sad da nema stadion, drugo Mandaric nece imati uticaja velikog, na on gde je dosao, ovde politika diktira sve. ovo je samo reklam.
  • Bane

    29.03.2024 07:37
    Zbiljic
    Sada , sledeca izjava ce biti: "Ja igram sledecu utakmicu. Ulaze i Tanjga s i Mandaric 15 min"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.