Vojvodina u Surdulici do četvrte pobede u nizu

Fudbaleri Vojvodine pobedili su u gostima ekipu Radnika rezultatom 4:0 u 27. kolu Super lige Srbije.
Vojvodina u Surdulici do četvrte pobede u nizu
Foto: FK Vojvodina (arhiva)
Strelci za Vojvodinu bili su Petrović u 6. minutu, Ivanović u 30. i 60, kao i Vukanović u 39. minutu.
 
Vojvodina je povela iz prve prave prilike u šestom minutu, kada je Njegoš Petrović primirio loptu i sa nekih 25 metara snažnim i preciznim udarcem uz stativu pogodio za 0:1.
Ali, Radnik se nije predavao i imao je nekoliko dobrih napada u uvodnim minutima, ali je Carević samo jednom morao da interveniše. Nakon početnog pritiska i konkretnije igre domaćina, usledio je period bez mnogo prilika i pravih akcija sve do 30. minuta kada je Voša postigla novi gol.
 
Seri je povukao loptu po levoj strani, proigrao Vukanovića, a ovaj poslao pravovremeni povratni pas kroz peterac, gde je Ivanoviću preostalo samo da postavi nogu za 0:2.
Samo devet minuta kasnije, Voša je stigla i do trećeg gola, opet posle akcije po levoj strani. Savićević je prošao i centrirao, a Vukanović bio brži od svog čuvara i golmana i iz prve samo prosledio loptu u mrežu za 0:3.
 
Do odlaska na odmor, Voša je imala još jedan dobar pokušaj, u finišu prvog dela Seri je sa nekih 20 metara gađao preko prečke, što je bila i poslednja šansa u prvom poluvremenu.
 
Odmah na startu drugog poluvremena Voša je imala novu šansu. Seri je opet prošao po levoj strani, vratio do Zukića, ali je njegov udarac zaustavio golman Ranđelović. Na isteku jednog sata igre, Voša je stigla do četvrtog gola, strelac je bio Ivanović, drugi put danas za 0:4.
 
Malo je falilo da u 62. minutu i Kembel postigne novi gol, iskosa sa desne strane gađao je preko prečke. Osam minuta kasnije Voša je bila još bliža golu, Ivanović je poslao oštru loptu kroz peterac, a Nikolić iz neposredne blizine pogodio prečku.
 
Do nove šanse Voša je čekala desetak minuta, a onda je Kembel izbio sam na golmana, ali je Ranđelović odlično intervenisao. Do kraja utakmice Kembel je imao još jednu šansu, iskosa sa leve strane uneo je loptu u sredinu i gađao sa 15 metara pored dalje stative.
 
U narednom kolu u utorak od 18.30 Vojvodina dočekuje ekipu Čukaričkog, direktnog rivala u borbi za Evropu.
  • Huncut

    29.03.2024 20:24
    Izgleda Mandara poceo da sortira, pa je angazovanje u fulu.
  • Kapetan momcadi

    29.03.2024 19:19
    U redu je
    Ne zanosim se mnogo svim ovim sto se desava u klubu, ima nekih pomaka nabolje i mislim da Vosu cekaju lepsi dani ali necemo moci mnogo bolje, te price o tituli i slicne zvake su po meni nerealne. Radujem se svakom Vosinom uspehu i smatram da cemo se vratiti na "nase" trece mesto ali to bi bilo to. Drzava suvise para pumpa u Titove blizance da bi nam dozvolila da ih skinemo sa prvog mesta, jedne ili druge.
  • fff

    29.03.2024 19:01
    Ko daje ove termine, kakav crni utorak???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.