Košarkaši Vojvodine dočekuju Sutjesku

Košarkaši Vojvodine dočekaće Sutjesku u revanš meču četvrtfinala doigravanja za ulazak u ABA ligu.
Košarkaši Vojvodine dočekuju Sutjesku
Foto: 021.rs
U prvoj utakmici u Nikšiću Novosađani su pobedili sa 89:84 i u gostima stekli lepu prednost. 
 
Crveno-beli su izraziti favoriti, mada trener Miloš Isakov Kovačević ističe da su "Đetići" sasvim solidna ekipa koja se podjednako oslanja i na visoke centre i na dobre šutere sa bekovskih pozicija. Protiv takvih ekipa je važno igrati snažno u odbrani, te brzo prelaziti u kontranapade.
Novosadski košarkaši su u nekoliko poslednjih utakmica pružili dobre partije, pri čemu u svakom novom susretu prikazuju sve bolju igru. Očito da su formu tempirali za završnicu sezone kada se i igraju odlučujući mečevi. Iz tog razloga ljubitelji košarke u Novom Sadu očekuju novi uspeh svojih ljubimaca.
 
Bolji iz dva okršaja Vojvodina - Sutjeska će se u polufinalu susresti sa Podgoricon koja je sinoć po drugi put savladala Zlatibor, ovoga puta sa 100:93. 
U drugoj grupi Spartak je sinoć sa 79:68 ponovo nadmašio Helios iz Domžala, pa je izborio polufinale u kome očekuje uspešnijeg između skopskog MZT i tima Širokog iz istoimenog hercegovačkog grada.
 
Utakmica Vojvodina - Sutjeska igra se u Maloj dvorani Spensa, sa početkom u 17 časova.
  • Miki

    17.04.2024 18:26
    Napred Vojvodina
    Srecno!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.