FOTO: Bajatović bez pardona parkira limuzinu na trotoar

Generalnog direktora Srbijagasa Dušana Bajatovića fotoreporter 021.rs zatekao je jutros oko 08.30h kako se parkira na trotoaru ispred sedišta NIS-a na Limanu.
Generalnog direktora Srbijagasa Dušana Bajatovića fotoreporter 021.rs zatekao je jutros oko 08.30h kako se parkira na trotoaru ispred sedišta NIS-a na Limanu.

Bajatović na stepeništu

Bajatović se parkirao na trotoaru, neposredno uz glavni ulaz popularne "Karingtonke", iako je na obližnjem parkingu bilo slobodnih mesta.

Takođe, u samoj zgradi postoji poseban parking za zaposlene, postoji i namenski deo za službene automobile, a na kraju, u blizini je i velika garaža u sklopu tržnog centra Merkator koje može da se koristi. Direktor Srbijagasa je do zgrade, gde je i sedište preduzeća, došao neposredno pre vatrogasne vežbe koja se tu odvijala, tako što je skrenuo sa Bulevara cara Lazara na trotoar, prošao nekoliko metara i stao najbliže što je mogao stepeništu jer dalje nije mogao od stubića.

Bajatović je inače bio sam u vozilu.

  • odgovor

    23.04.2015 13:36
    za kazamat
    los ti je pravopis, zaboravio si da stavis SEPTICKA ispred reci jama
  • Brus Vilis

    22.04.2015 23:37
    Nikolaje i Elena su tog 5. oktobra čekali i čekali i čekali goste, ali nikog ne dočekaše... Šteta.
  • nene

    22.04.2015 10:59
    Sve vam smeta.Parkirao je ispred svoje firme.Nije parkirao ispred vasih ulaza.Zovite pauka.Losem k....u i dlaka smeta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti