Nevreme obaralo drveće

Na nekoliko mesta u gradu juče je zbog jakog nevremena drveće palo na automobile, dok je polomljenih grana bilo i na većim saobraćajnicama.  
Na nekoliko mesta u gradu juče je zbog jakog nevremena drveće palo na automobile, dok je polomljenih grana bilo i na većim saobraćajnicama.

Drveće sa automobila sklanjali su i vatrogasci, koji su intervenisali u Ulici Cara Dušana, na Bulevaru Jovana Dučićana Novom naselju i u Ulici Jovana Boškovića u centru, povređenih nije bilo, ali oštećenja auta jeste.

U Futoškoj ulici kod kasarne i na putu za Čenej drveće je palo i preprečilo put, ali većih zastoja saobraćaja nije bilo.

Nevreme je izazvalo i povremene nestanke struje u gradu, zbog čega je došlo do prekida rada Fabrike vode. Pojedini mediji jutros prenose da je to otežalo i vodosnabdevanje u gradu, što su za naš radio u Vodovodu i kanalizaciji demantovali.
Kada su se nevreme i olujni vetar smirili došlo je do normalizacije sistema vodosnabdevanja, kao i električne mreže, koja je pretrpela manje padove napona, ali dužeg potpunog prekida struje nije bilo.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti