U Kisaču godinu dana kriju smrt člana Saveta MZ

Iako je više od godine prošlo od smrti člana Saveta mesne zajednice Kisač, iz te Mesne zajednice nikoga nisu obavestili da imaju upražnjeno mesto.
Iako je više od godine prošlo od smrti jednog člana Saveta mesne zajednice Kisač, iz te Mesne zajednice nikoga nisu obavestili da imaju upražnjeno mesto u Savetu.

- Svi znaju da je čovek preminuo, ali niko to ne spominje – kaže izvor "Blica". Vladajuća koalicija u maju je smenila predsednika MZ Jana Slavika i postavila novog Milosava Hrćana, koji takođe nije raspisao izbore za upražnjeno mesto.

- Znam da je čovek umro, to je bilo davno, još na početku mandata. Ne znam zašto nisu raspisani izbori, to je trebalo da uradi prethodni predsednik – rekao je Hrćan.

U Kisaču su  u međuvremenu ostali bez još dva člana Saveta MZ. Jedna članica se pre pola godine preselila u Slovačku, o čemu takođe niko nije obavešten, a jedan član je pre mesec dana dao ostavku i Hrćan kaže da će sada naložiti izbore. Bivši predsednik Jan Slavik nije želeo da razgovara o ovoj temi, rekavši da je zbog bolesti sada na rehabilitaciji.

Izvor lista navodi da je problem u radu Saveta i to što na sastanke povremeno ne dolaze oni članovi koji su podržavali bivšeg predsednika. - Povremeno na sednicama Saveta nema kvoruma, ali to ne sprečava aktuelnog predsednika da održi sednicu i donese odluke – tvrdi taj izvor.

Na izborima u Kisaču vlast je osvojila koalicija SNS, SPS, URS, SPO i SDPS.

  • pero

    21.08.2015 15:37
    Treba ici na izbore zato sto se promenila izborna volja kisacana Ove sti su ostali u savetu MZ
    ezwnemaju ni ideje a ni volje da poboljsaju zivot kisacana
  • 20.08.2015 23:27
    Bla,bla
    U Kisacu se nesto radi? Daj molim te. Kad bi bili u Backo Petrovackoj opstini, mozda bi se nesto i pravilo, ovako nista, Kisac je u svemu zadnji. Jeste da i u Petrovackoj opstini nema mnogo gradnje ali barem nema toliko lopuza.
  • Сремац

    20.08.2015 20:44
    ДДД
    Не могу да верујем да нема ни једног представника завичајне3Zw9D ДДД

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.