Uklonjena divlja deponija u Budisavi

Radnici "Čistoće" završili su uklanjanje velike divlje deponije koja se nalazila u Budisavi, na potezu "staro vašarište".

Radnici "Čistoće" završili su uklanjanje velike divlje deponije koja se nalazila u Budisavi, na potezu "staro vašarište".

Na gradsku deponiju je sa ove površine odneto oko 7.000 kubika različitog otpada.

Problem sa divljim deponijama je i dalje aktuelan u Novom Sadu, a "Čistoća" je tokom prethodnih mesec dana na gradsku deponiju odnela više od 60.000 kubika otpada sa divljih deponija iz Kisača, Rumenke, Futoga, Budisave i Begeča.

  • fokan

    24.08.2010 20:05
    dobro de!
    Uvek moze bolje, no treba primetiti trud onih koji zele pomeriti stvari na bolje!
    Ono sto mene zanima je da li se moze nesto uraditi po pitanju silnog namestaja pored kontejnera.
  • Zigovac

    24.08.2010 19:36
    uvlakači i poltroni
    Kad vam je dobar vodite ga kući. Šta je on to tako epohalno uradio da mu se ovde klanjate. Pa još ni do članaka jednom Miroviću nije a tek o ovom drugom nemam neko mišljenje.
  • sima

    24.08.2010 12:30
    sve pohvale za Dalibora Novakovica
    Dalibor Novakovic je jedini direktor koji je zasluzio sve pohvale za svoj rad!Samo napred Novakovicu,a drugi direktori iz tvoje stranke i iz drugih stranaka treba da sagnu glavu kada te vide...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti