Niko se nije prijavio za obnovu fasada

Za obnovu fasada zaštićenih objekata iz gradskog budžeta još se nije prijavila ni jedna zgrada, a rok ističe za tri dana.

Za obnovu fasada zaštićenih objekata iz gradskog budžeta još se nije prijavila ni jedna zgrada, a rok ističe za tri dana.

Kako pišu pojedini mediji, stanari Učiteljskog doma u Vojvode Putnika tek su sad uspeli da skupe svu potrebnu dokumentaciju, a stanarka Snežana Pletel kaže da su počeli da je prikupljaju prvog dana. Stanari Adamovićeve palate nisu još skupili sve papire, ali će na konkurs predati ono što trenutno imaju i nadati se prilici da dopune dokumenta.

Grad je iz budžeta za ovu namenu izdvojio 15 miliona dinara, a stanari u rekonstrukciji treba da učestvuju sa najmanje 30% od ukupne cene.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti