Prodaje se časopis Link

Upravni odbor "Link publishing d.o.o" odlučio je da proda preduzeće zajedno sa osnivačkim pravima na časopis za profesionalce u medijima "Link".

Upravni odbor "Link publishing d.o.o" odlučio je da proda preduzeće zajedno sa osnivačkim pravima na časopis za profesionalce u medijima "Link".

Direktor preduzeća, Rastislav Durman, kaže za Radio 021 da su razlog prodaje sve veće obaveze koje preduzeće Media art ima u televizijskoj industriji. On napominje da će verovatno usmeriti svoje aktivnosti samo na TV produkciju i napustiti i konsultantski posao.

Durman kaže da ima interesovanja za kupovinu časopisa, ali da kupci ne žele da budu poznati dok se časopis ne proda. On objašnjava da će ponude skupljati u roku od oko mesec dana, a ukoliko tada bude više zainteresovanih, časopis će ići na aukciju.

Prvi broj "Linka" izašao je oktobra 2002, a od tada do danas objavljena su 92 broja. On izlazi na 64 strane i u tiražu koji varira od 1.600 do 3.000 primeraka, a osnovni urednički kriterijum jeste primenjivost tekstova u svakodnevnoj medijskoj praksi.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti