Pao plafon u prodavnici u centru Novog Sada

U prodavnici Beneton u centru grada, večeras oko 19 sati, pao je plafon.

U prodavnici Beneton u centru grada, večeras oko 19 sati, pao je plafon.

Kako saznajemo, urušila se cela gipsana tavanica, a razlog za sada nije poznat. Prema nezvaničnim informacijama, jedna od zaposlenih zadobila je posekotinu, a dve mušterije su ugruvane.

Ulaz u prodavnicu je obezbeđen, kako ne bi došlo do naknadnih povreda. Ispred se trenutno nalaze policajci, koji ne dozvoljavaju prilaz.

Prodavnica Beneton se nalazi u ulici Kralja Aleksandra.

  • 05.12.2015 23:48
    @preprodavac donirane robe
    Skupa jeste, ali traje godinama.
  • 313

    05.12.2015 21:07
    Jaoj.
    Ne idite po prodavnicama. Opasno po novčanike, a i po život.
  • djosa

    05.12.2015 20:21
    verovatno nikog nije ni bilo u prodavnici jer je tamo skupa, bofl roba. inace, ceo novi sad se odavno bukvalno raspada od zuba vremena bahatih stanovnika.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.