VIDEO: Kombi "Zelenila" jurio preko 130 km/h

U subotu 16. januara oko 13:45 časova snimljen je kombi JKP "Gradsko zelenilo" kako juri preko 130 km/h kroz Veternik i ide ka Sajlovu, a uprava preduzeća je nakon dojave 021.rs kaznila vozača.

Snimak divlje vožnje je zabeležio Novosađanin kojeg je prethodno pretekao kombi "Zelenila", pri čemu je prošao kroz "makazice".

"Mene je kombi obišao u Veterniku između stadiona FK "Veternik" i Reno kuće "Sekulić", pri čemu je uleteo u "makazice" vozačima koji su išli u susret. On je išao u pravcu Sajilova. Pojurio sam ga da to zabeležim. Tablice se na snimku loše vide, ali ni ja nisam siguran za zadnja dva slova NS:010CE. Opet, "Zelenilo" toliko kombija pa će se lako prepoznati", ispričao je ovaj Novosađanin za 021.rs.

On kaže da je kombi pratio oko minut dok nije napravio snimak, nakon čega je usporio, a vozilo je nestalo u daljini.

U JKP "Gradsko zelenilo" su za 021.rs saopštili da su na osnovu snimka koji su dobili, odmah formirali disciplinsku komisiju koja je ispitala ovaj slučaj i sankcionisali su vozača jer se jasno vidi da vozilo preduzeća pravi saobraćajni prekršaj.

"U najkraćem roku je provereno i utvrđeno o kom vozaču se radi i kojim vozilom je upravljao i on će, zbog ugrožavanja bezbednosti učesnika u saobraćaju, biti adekvatno kažnjen. Priroda posla "Zelenila" ne iziskuje potrebu za brzom vožnjom koja može da izazove pogubne posledice po živote građana i imovinu. Takve pojave moraju se u korenu saseći, kako bi se smanjio broj saobraćajnih nesreća", navode iz "Zelenila".

Iz ovog preduzeća su se zahvalili građaninu koji je snimio ovaj prekršaj 021koji ga je prosledio.  

Autor: Žarko Bogosavljević

  • Sima

    19.01.2016 14:10
    LJiiiiga
    LJudi, ovaj što prati i snima je garant ljigaš, to liči na njih !!!
  • che

    19.01.2016 11:50
    dno
    mi u evropu ma daj, komentarisete savesnog coveka koji je spreco sutra ubistvo, samo da bi se zastitio clan sns pa makar bio i vozac, verovatno je opet radio za stranku pa pozurio...
  • Neko iz mase

    18.01.2016 23:47
    Kazniti i jednog i drugog za primer ostalima!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.