Kod novosadske osnovne škole uhvaćen diler sa 49 grama heroina

U akciji "Školarac", koju sprovodi Koordinaciono telo za suzbijanje nasilja u novosadskim osnovnim i srednjim školama, sprečena je distribucija 49 grama heroina u blizini jedne osnovne škole.

Zamenik predsednika tog tela Dejan Drobnjak, međutim, nije želeo da otkrije o kojoj školi je reč.

Akcija "Školarac" se inače sprovodi svakog meseca, bez najave, u dvorištima škola i njenoj bližoj okolini, zajedno s nekim objektima koji su "interesantni" za pitanje bezbednosti učenika. Drobnjak je dodao da su od formiranja Korodinacionog tela ostvareni značajni rezultati na suzbijanju kriminala na teritorijama novosadskih osnovnih i srednjih škola, što je i osnovni cilj akcije.

Kako je objasnio, nastoji se da se spreči bilo koji oblik prekršaja i krivičnih dela, da se uhvate odgovorni za to, kao i da se pronađu opojne droge i različito oružje.

Autor: 021.rs

  • nikudveceras.com

    11.02.2016 11:40
    Ta "neka osnovna skola" je verovatno samo blizu tog kriminalnog dogadjaja, mora da je u pitanju Detelinara ili Novo Naselje koji panduri koriste kako bi od toga napravili "vest". Bolje da rade svoj posao, jer nocu, kada izadju ti zombiji u dreku, lokanje i drogiranje, njih nigde nema. Pa sada misle da ce ovim "vestima" da sebe predstave kao neke zastitnike. Bolje izadjite nocu pa malo pretresite kolege po ulazima diskoteka, ako neko tali, to su oni.
  • Student

    11.02.2016 11:23
    Nista novo
    Najveci problem je u tome sto je to sve organizovani kriminal... zna se ko u skoli diluje.. ucenici, a zna se i koji. Problem je u tome sto svi cutimo.
  • SaX

    11.02.2016 09:59
    i ja sam u dvoristu jedne osnovne skole uspeo da uradim trostruki salto u nazad iz mesta sa zemlje, necu navoditi koja je skola u pitanju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti