FOTO: Novosadski odbornik urinirao u fontanu u Hagu?

Zamenik predsednika Saveta za kulturu Novog Sada Nikola Jovančević fotografisan je kako mokri u fontanu ispred zgrade Tribunala u Hagu.

Na fotografiji se pored Jovančevića, koji je inače i odbornik SNS u Skupštini grada Novog Sada, nalaze još dvojica prijatelja, koji su mu se pridružili u ovom "performansu", piše portal Autonomija.

Jovančević je svojevrsnu "uspomenu" iz Haga iz 2012. godine podelio na svom profilu na Fejsbuku, na kom je takođe naglasio da je član SNS-a.

Nakon pokušaja novinara Autonomije da dođu do njegovog komentara, član Saveta za kulturu Jovančević sklonio je spornu fotografiju sa svog profila, kao i sve lične podatke.

Međutim, fotografija je ostala vidljiva na Fejsbuk stranici njegovog prijatelja i saputnika iz Haga, koji je u komentaru čak izrazio žaljenje što, umesto uriniranja u fontanu, nisu izvršili veliku nuždu.

Autor: Autonomija

  • I

    24.02.2016 09:37
    šta
    I šta onda reći, OVO STVORENJE JE ZAMENIK PREDSEDNIKA SAVETA ZA KULTURU.......ovo je slika današnje Srbije.
    Nije ni čudno što se u izveštaju iz Brisela indirektno govori da smo totalno potonuli u Novom Sadu iz oblasti kulture, jer ako su ovo naši mladi "stručnjaci" teško nama.
  • ns ja

    23.02.2016 10:57
    Rođeni sam novosađanin (za one što im to mnogo znači), i veoma sam obrazovan, na pravom fakultetu, a ne u onim štalama u predgrađu!! Protiv sam SNS-a i velikog zla koje prave u čitavoj državi!
    Prvo: na fotografiji se vidi da stoje u pozi KAO da to rade, a ne rade (moja primedba:ŠTETA, trebali su zaista da se olakšaju tamo, ali nisu imali m.da)
    Drugo: sud koji živom čoveku, ma i budali, sudi bez presude 13 godina(!!!) EJ, za mene je to institucija na koju se treba olakšavati svakodnevno i velikom i malom nuždom! Šešelj je pajac i takođe ga ne podržavam, ali poštujem činjenicu da je ČOVEK i sam je otišao - nisu ga za uši vukli kao druge junake, i ima(o) je puno ljudsko pravo na fer suđenje u razumnom roku! Omalovažavanje njega je omalovažavanje svakog građanina Sveta i pogotovo građanina i države Srbije (jeste, jadna je veoma, ali i dalje još uvek živim u njoj i ne volim kada me neko vređa!)
    Svi oni koji će komentarisati nešto tipa ko jeste čovek, a ko nije i ko treba da ostane u zatvoru ili ne (bez presude nakon 13 godina!?), su u startu ostrašćeni, a verovatno i slaboobrazovani. Doduše svako ima pravo na svoje mišljenje (koje nikog umnog i obrazovanog ne interesuje). Moram da dodam i to da ovo što sam naveo NIJE moje mišljenje, ovo su ČINJENICE
  • Piplfoks

    23.02.2016 09:18
    @Неђо из Кистања
    Kad si se doselio u civilizaciju, onda se i privikni na nju, probaj da kreneš od par osnovnih pravila. Pod jedan, nije isto kad neko urinira zato što nadležni nisu postavili javni wc, i kad radi to isto zato što je nevaspitana stoka koja želi da ispadne popularna među svojim govnarskim prijateljima. Pod dva čak i da jeste, kako je to opravdanje? Pod tri, ko štiti ovakve jer su mu zeme, obično se smatra osobom istog kalibra. I konačno, shvati: niti su mi ovi ovde 'sunarodnici', niti bi to normalnoj osobi bio dovoljan razlog da oseća ikakvu simpatiju prema ovakvim izgovorima za ljude.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti