"Lidl" uskoro otvara radnje u Srbiji

Prodavnice "Lidl" nemačkog lanca maloprodajnih objekata robe široke potrošnje, biće otvorene tokom 2017. godine.

U planu menadžmenta je da iste godine otvore i prve objekte širom Sjedinjenih Američkih Država, a dve godine kasnije i u Rusiji.

Za Srbiju je još ranije isplanirano istovremeno otvaranje 20 objekata koji će se nalaziti u Beogradu, Novom Sadu, Boru, Zrenjaninu, Kruševcu, Smederevu, Nišu, Subotici, itd. U prvoj fazi se gradi 10, a u drugoj fazi ćebiti sagrađeno još 10 objekata. Distributivni centar će biti u Novoj Pazovi odakle će se dopremati roba za svaku radnju.

Podsetimo, prva radnja koju Lidl otvori u Novom Sadu biće na raskrsnici Bulevara Evrope i Ulice Kornelija Stankovića, tačnije kod kružnog toka koji razdvaja Novo naselje i Detelinaru. Druga prodavnica će biti izgrađena na zemljištu Rasadnika Gradskog zelenila, kraj GSP-a na Futoškom putu.

Lidl posluje pod ovim imenom od 1930. godine, a samo u Evropi ima radnje u 26 zemalja.

  • Miki

    07.03.2016 22:06
    Lidl
    Za tacno dve godine nece biti coveka koji ce imati para za trosenje osim pevaljki ako ovako nastavimo...
  • Snila baba

    07.03.2016 15:03
    Bojim se da će za 2 godine po Srbiji da se rade sasvim druge stvari, a ne otvaranje tuđih kasa za
    prikupljanje novca od bednih radnih mesta ovog naroda.
  • jova limanac

    07.03.2016 14:35
    Lepo vam ja rekoh u komentaru pre par nedelja da na zvaničnom sajtu stoji kad se otvara, a vi navalili te ove godine, te sledeće...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti