Sve više mračnih ulica, niko ne održava javnu rasvetu

Novosađani iz svih delova grada se žale da već mesecima nema popravki i zamene ulične rasvete, a kako 021.rs saznaje, trenutno niko nije zadužen da se bavi ovim poslom.

Naime, ranije je javnu rasvetu održavao JKP "Stan", a od kako je ugovor istekao, ne samo da ni sa jednim preduzećem nije potpisan ugovor, već ni tender još nije raspisan.

Pošto od kraja prošle godine "Stan" nije zadužen za popravke rasvete, već tri meseca raste broj ulica u gradu koje su u totalnom mraku. U JKP "Zavod za izgradnju grada" za 021.rs nisu mogli ništa da kažu o održavanju rasvete i uputili su nas na Gradsku upravu koja je zadužena da odabere preduzeće za ovaj posao.

Međutim, iz Gradske kuće još nema informacije o ovom problemu, odnosno zbog čega nije obavljen tender za izbor izvođača radova. Tek kada se raspiše tender i izabere firma koja će ove poslove obavljati do kraja godine, biće sređena javna rasveta.

Autor: Ž.B.

  • Vanredna situacija

    10.03.2016 20:49
    Izbori
    Jadi moji
  • Telep

    10.03.2016 16:21
    A,ko je nama onda postavio novu rasvetu?
  • limanac

    10.03.2016 13:03
    banda
    pa nisu oni došli na vlast da rade nego da otimaju od građana novog sada, četiri teške godine za sve novosađane, dok bitange zidaju vile našim novcima po obroncima fruške gore. KRIMINAL

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti