Inspekcija uklanja nelegalne bilborde u Novom Sadu

Gradska inspekcija je proteklih dana pokrenula akciju uklanjanja nelegalno postavljenih bilborda u Novom Sadu, potvrđeno je 021.rs u Upravi za inspekcijske poslove.

Kako su nam preneli, uklanjanju se reklamni panoi – bilbordi koji su postavljeni bez odobrenja nadležnog organa, od strane pravnog lica "BRENDOMANIA" DOO "Za usluge Beočin".

Inspekcija je do sada uklonila bilbord u ulici Sentandrejski put preko puta "Novosadske mlekare", kao i na uglu iste ulice sa Partizanskom ulicom. Inače, povodom uklanjanja ovog bilborda se oglasila i SRS koja je protestovala jer se na njemu nalazio njihov predizborni plakat.

Inspekcija je uklonila i bilborde "BRENDOMAIA" na uglu Kornelija Stankovića i Milenka Grčića, na uglu Futoškog puta i Bulevara kneza Miloša kod GSP-a, u ulici Temerinski put kod broja 26 i na uglu Bulevara Slobodana Jovanovića i Bulevara vojvode Stepe. Bilborde su uklonili radnici JKP "Stan".

U Inspekciji su za 021.rs naveli i da će nastaviti sa uklanjanjem nelegalno postavljenih objekata u ovom slučaju reklamnih oznaka (panoa-bilborda). 

Autor: 021.rs

  • PeraNS

    13.03.2016 21:24
    Ništa vam ne vredi! Na izborima sledi veliki povratak srpskih radikala. Novi Sad u sigurne ruke! Napred SRS!
  • Botiša

    13.03.2016 15:37
    A Vučić?
    Pretpostavljam da su samo bilbordi na kojima nema Vučića... ko bi njegove smeo da dira...
  • Bilbord

    13.03.2016 13:36
    Neka neka
    KAKO SU DOŠLI NA TE POZICIJE, TAKO SU I OTIŠLI SA NJIH.
    Poznati su ti likovi na šire... Ali naravno po lošem glasu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.