Sedam godina Cmiljaniću za ubistvo devojke u Vanili

Viši sud u Beogradu osudio je Vukašina Cmiljanića (23) na sedam godina zatvora zbog pucnjave u klubu "Džast vanila" na Adi Ciganliji, u aprilu 2013. godine, kada je od zalutalog metka ubijena Tamara Radulović (29).
Sud je utvrdio da Cmiljanić nije imao nameru da ubije Tamaru, a i sam je izrazio kajanje zbog svega što se dogodilo.
 
Izricanju presude nisu mogli da prisustvuju rođaci i prijatelji optuženog, zbog sudnice koja je jedna od najmanjih u Palati pravde i nije mogla da primi sve zainteresovane.
 
Ovo je druga provostepena presuda, jer je raniju kojom je Cimljanić takođe bio osuđen za krivično delo izazivanje opšte opasnosti na devet godina zatvora ukinuo Apelacioni sud i naložio novo suđenje.
 
Optužnica Višeg tužilštva teretila je i Filipa Vilotijevića, koji je početkom oktobra prošle godine ubijen u sačekuši na Paliću.
 
Na današnju presudu Više tužilaštvo će podneti žalbu, kao i branioci okrivljenog Cmiljanića.
 
Autor: agencije
  • Q

    26.03.2016 10:33
    Nemojte nas vise zajebavati....
  • ST

    26.03.2016 07:45
    Nista novo od naseg sudstva...Sramota...
  • novosadjan

    25.03.2016 23:45
    s obzirom da je u pitanju samo ubistvo nevine devojke puno je i dobio ipak je izrazio kajanje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti