FOTO: Nova stranka uputila tri prigovora za Novi Sad i Pećince

Nova stranka saopštila je da je danas uputila Republičkoj izbornoj komisiji tri prigovora zbog nepravilnosti tokom izbornog dana, uočenim u Novom Sadu i Pećincima.

"Priloženim dokumentima, demantujemo predsednika RIK-a Dejana Đurđevića koji je na večerašnjoj konferenciji za novinare izrekao neistinu da su tokom današnjeg dana stigle samo dve prijave od liste SNS", navodi se u saopštenju Nove.

Ta stranka pita šta stoji iza neistine koju je rekao Đurđević - da li namerno prikrivanje prijava pristiglih od opozicionih političkih stranaka, ili njegova potpuna neobaveštenost, čime kompromituje funkciju koju vrši. 

Podsetimo da je predsednik Republičke izborne komisije Dejan Đurđević večeras tokom saopštavanja rezultata rekao da im je do sada pristigao mali broj prigovora. "Razni posmatrači bombardovali su izjavama o nepravilnostima i očekivali smo ogroman broj prigovora kako bi se nepravlnosti uklonile. Samo je SNS podnela dva prigovora. Ovako nezapamćen vid pritiska na RIK koji do sada nije zabeležen", naveo je Đurđević.

Autor:   021.rs  

  • arkan

    25.04.2016 23:18
    kradja
    Svuda su isto radili !!! I svi znaju za to . Samo mi nije jasno zasto svi cute! Ja sam radio juce na izborima pokusao sam da uticem na neregularnost , al sns botovi su svuda

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti