VIDEO: Novosađani sutra plešu u Katoličkoj porti

Povodom obeležavanja Dana Evrope, EU info point u ponedeljak, 9. maja organizuje plesni performans - Fleš mob "Evropa pleše" u dvorištu Katoličke porte.
Nastupiće predstavnici plesnih klubova, a organizatori pozivaju sve zainteresovane da se priključe i daju doprinos kroz ples, muziku i slavljenje Dana Evrope. 

Koreografija je pripremljena na pesmu ''Emergency'',  a korake za Flaš mob ove godine su pripremili predstavnici plesnog udruženja GroovE. Možete ih pogledati u videu, a više o samom događaju saznajte na fejsbuk stranici EU info pointa

Ples će trajati od 17 do 18 sati.

Pored plesnog performansa, EU info point će u okviru manifestacije imati i info pult, sa promotivnim materijalom, a volonteri će davati informacije o Evropskoj uniji i svim aktivnostima te organizacije u Novom Sadu. Cilj obeležavanja Dana Evrope je podizanje svesti o značaju evropskih vrednosti.

  • portir

    09.05.2016 08:09
    Danas cu izaci ranije s posla da odem na ples jer ce mi to povecati platu.
  • ples

    09.05.2016 06:51
    Plesemo jer slavimo zivot u lideru regiona.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti