SNS: Zbog gubitka vlasti, Filipović nagomilava smeće u Karlovcima

Radnici novosadske "Čistoće" po nalogu gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića odneli su smeće iz Sremskih Karlovaca, jer radnici opštinskog preduzeća "Belilo" to nisu radili u prethodnom periodu.

Kako se navodi u saopštenju pokrajinskog Odbora Srpske napredne stranke, smeće se u Karlovcima gomilalo u prethodna dva dana, a predsednik opštine Milenko Filipović, inače kadar DS-a, nije reagovao.

"Ponašanje odlazećeg DS predsednika opštine Milenka Filipovića, koji iz nekog razloga ne reaguje na to što opštinsko preduzeće JKP "Belilo" već dva dana ne odnosi smeće po Sremskim Karlovcima i što nema nameru da se to bilo kako reši, samo je dokaz zbog čega je ovakva bahata politika kažnjena na proteklim izborima", navodi se u saopštenju SNS-a.

Naprednjaci podsećaju da su u ovoj opštini osvojili apsolutnu vlast, ali da zbog zakonskih procedura još ne mogu da preuzmu upravu.

  • Iz Karlovaca

    16.05.2016 10:56
    Neviđena glupost
    Kakva laž i podmetanje. JKP Belilo ima dva kamiona. Jedan je bio na redovnom servisu, a drugi se pokvario dva dana pre završetka servisa tako da nisu imali čime da pokupe smeće. Onog momenta kad je servis završen smeće je pokupljeno.
  • nss

    15.05.2016 12:53
    nss
    nikada necu razumeti zasto oni koji su na vlasti ne sankcionisu one koji unistavaju,kradu,lazu nego se na njih izvlace....to je meni saucesnistvo...vidis lepo da krade ali cutis,pa ti si gori od njega jer ti je i obaveza da ga kaznis
  • Zoro

    14.05.2016 15:09
    @Nejla
    @Nejla Jako mi je "zlatna" ta konstatacija, da nije on kriv nego DDD i SPO (javne nabavke, u kojima se roba nabavlja i po 4 puta vecoj ceni nego u maloprodaji).
    Podseti me, sa kim je bio DDD i SPO u koaliciji. To unistavanje traje vec 4 godine. Sindikat je na vreme obavestavao vucevica, ali "ovaj" nije hteo ni da ih primi. Mogao je te strankiice skloniti prve godine, pre godinu dana, a moze ih skloniti i sada. Ali to ne cini. Zasto?
    Zato sto mu je draza fotelja, od Javnog preduzeca, od posebnog znacaja za grad. Trebao je dati svoju advokatsku kancelariju, da se SPO i DDD igraju vlasti.
    Ovako je saucesnik u upropastavanju vise JKP. A samo da znas, da je i necinjenje kaznjivo.
    I dokle cete se za svoju NESPOSOBNOST vaditi na DS, DDD, SPO, 3 srbiju i ostale "kombi" partijice?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.