Prijave poslodavaca za Sajam zapošljavanja do 16. juna

Nacionalna služba za zapošljavanje najavila je da će se 20. Sajam zapošljavanja održati 23. juna, od 10 do 15 časova, u zapadnom holu Spensa.

Učešće na sajmu poslodavci mogu prijaviti do 16. juna u Filijali Novi Sad, ulica Alberta Tome 2, u kancelariji 12. Prijavu je moguće dostaviti i mejlom na adresu dragana.jaksic@nsz.gov.rs.

Sve bliže informacije u vezi sa prijavljivanjem moguće je dobiti i telefonom, na broj 021/488-55-21.

Zainteresovane nezaposlene osobe trebalo bi da se jave svom savetniku radi evidentiranja učešća i informisanja o pripremi za sajam. NSZ savetuje nezaposlene da pre dolaska na sajam završe obuku za aktivno traženje posla (pisanje radne biografije, priprema za intervju sa poslodavcem i ostali saveti), kako bi se na najbolji način predstavili poslodavcu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Novosadska parking balvan revolucija

Ponekad klizite ulicama i najmanje gledate na put pred vama. Nadate se, iščekujete, usporavate, kao da ćete zaskočiti prazan prostor. Vi ste lovac na slobodno parking mesto.