Limani više od 24 časa bez vode zbog havarije

Pojedini delovi Limana već više od 24 časa nemaju vode zbog havarije.

Prema nezvaničnim informacijama, na Bulevaru cara Lazara pukla je vodovodna cev, a radnici su na terenu. Prvobitna najava je bila da će do nedelje ujutru Limanci dobiti vodu, ali se situacija zakomplikovala.

Cisterna sa pijaćom vodom postavljena je u Ulici dr Ivana Ribara.

Iz JKP "Vodovod i kanalizacija" još niko se nije oglasio niti saopštenjem niti obaveštenjem na sajtu, tako da je neizvesno kada će ovaj problem biti rešen.

  • Branko

    20.06.2016 11:01
    Neznaje ili muljaža
    Prvo u Vodovodu postoji plan vodova.A ako ga je neko zaturio ili nezna da ga koristi e onda pomoču štapa i kanapa!
    Razvuče se kanap između dva najbliža šahta i dobije pravac cevi i levo od kanapa 50cm desno50 i na dubini od dva metra je cev.Naravno ako nisu krivudali oni što su je ukopavali.
    Drugo a što je trebalo biti PRVO,oni su posle 7 "pucanja cevi"zatvorili vodu između dva najbliža šahta i nas rešili problema.A oni mogu od danas da rade na miru.
    PS.Ovde ima posla za unutrašnju kontrolu a i Gracku.24 časa bez vode,Radnik bez zaštite(oplate) ukanalu dok nije proširen i usput oštečen strujni kabe l(neko vreme i bez struje)Dobro je što niko nije pogino.

  • Ne kaže se....

    20.06.2016 08:12
    @ NOddd NOsp
    Ne kaže se menadžment već Mindžament...
  • Iva

    19.06.2016 12:14
    Tako je
    Gradonačelniče naš teraj ovu bagru iz vodovoda što pre i postavi one stare koje su ovi smenili ili dovedi nove ali koji hoćr da rade i znaju a ne ove stručnjake iz Ddd i Spo inače smo nagrbusili svi mi ,i bombardovanje je bilo pa su se radnici vodovoda i onda snalazili i bilo je vode a mostovi i bombe padali,neka dođe u Vodovod SNS pa da vide koji su ovi haos napravili.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti