I dalje traje potraga za nestalim Nikolom Stojčićem iz Kisača

Nikola Stojčić iz Kisača, maturant dizajnerske škole "Bogdan Šuput", koji je nestao u sredu, 15. juna, oko pola deset uveče i dalje nije pronađen.

Prema rečima njegovog oca Siniše, Nikola je oko 19:45h rekao roditeljima da ide u teretanu, ali otac ga je video u autobusu za Novi Sad. Kada ga je pozvao, Nikola mu je rekao da ide kod druga. Kod tog druga, međutim, nije došao, a oko deset uveče mu se gasi telefon i gubi svaki trag.

"Razgovarali smo sa drugom kod kog je rekao da ide i to dete ne zna gde bi Nikola mogao biti. Takođe, i njegova razredna je razgovarala sa učenicima i objasnila im ozbiljnost situacije, ali za sada nemamo pomaka i ne možemo da ga nađemo", rekao je Siniša Stojčić.

Nikola je visok oko 185 cm, na sebi je imao žutu majicu, braon duks na raskopčavanje, crni donji deo trenerke, duboke crno - plave Adidas patike. Ukoliko ga neko vidi, roditelji i policija apeluju da o tome odmah obavesti najbližu policijsku stanicu ili da pozove njegovog oca na broj 063/820-38-40.

Prema rečima Nikolinog oca, do sada sa njim nikada nije bilo problema.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti