Novosađanin krenuo ka Ledincima i nestao

Novosađanin Stojmen Tonić (82) od prošlog ponedeljka, 27. juna, vodi se kao nestala osoba.

Kako je "Dnevniku" rekla njegova ćerka Biljana Tonić, pre nedelju dana krenuo je iz stana na Bulevaru cara Lazara ka Ledincima kod svoje prijateljice, kod koje, kako ona kaže, nije stigao.

Budući da je, prema Biljaninim rečima, njen otac senilan, a da je telefon ostavio u stanu, više od nedelju dana nema nikakvih podataka o njemu čak ni u policiji.

Ukoliko prepoznate osobu sa slike, Stojmena Tonića, prijavite policiji ili na telefone: 021/6367-651 ili 064/930-96-25.

  • Preporuka

    06.07.2016 09:12
    Postoje mali i jeftini trakeri - tragači, na Ebay-u. Za 8-9$ dobijete u koverti na kuću spravicu koja prima GSM karticu i javlja lokaciju triangulacijom između GSM predajnika. Zgodno za izgubljene ljude, ljubimce i prtljag.
    Pošto je veoma mala - 4cm zgodna je da se smesti bilo gde, ima funkciju reakcije na viku, nasilje, bacanje i naravno mikrofon za prisluškivanje šta se dešava u okolini.
    Obratite pažnju, nije zgodna kada je udaljena od gradova, jer često ne može da izvrši triangulaciju na otvorenom terenu, nije nam pokrivenost dobra.
    U gradu je precizna do nekoliko desetina metara.
    Koordinate koje dobijete SMS upitom možete pogledati na bilo kom browseru, Google map.
    U slučaju otmice deteta, mozak kriminalca oduzme mobilni, ali ne pretpostavlja da dete ima tragač. Naravno, tragač ima dugme za SOS.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

FOTO: Ovako će izgledati crkva kod Štranda

To što ni regulacioni plan nije usvojen, ni zemljište prodato Srpskoj pravoslavnoj crkvi ne sprečava krugove bliske Eparhiji bačkoj da dele fotografije projekta crkve kod okretnice Štranda.