Uručen novac prikupljen u akciji "Humani ponedeljak" za lečenje dece

Najmlađim Novosađanima, obolelim od retkih i teških bolesti, uručeni su čekovi na iznose sakupljene u akciji "Humani ponedeljak".
Ovo je treća godina u kojoj Gradsko zelenilo sprovodi akciju sakupljanja novca svakog ponedeljka na Štrandu, za lečenje obolele dece. 
 
Čekovi su danas uručeni šesnaestogodišnjoj Teodori Milić iz Novog Sada za lečenje matičnim ćelijama u Nemačkoj. Radnici Gradskog zelenila su se na Zboru radnika odrekli jedne dnevnice za Teodorino lečenje (476.333 dinara), a na Štrandu je tokom akcije "Humani ponedeljak" prikupljeno još 263.000 dinara. 
 
Pomoć su primili i dvanaestogodišnja učenica ŠOSO "Milan Petrović" Jelena Jankov, koja boluje od neuropatije i kojoj je donirano 81.310 dinara, kao i Nemanja Milošević, šestogodišnji dečak iz Novog Sada koji boluje od teškog oblika pervazivnog poremećaja, kojem su posetioci Štranda donirali 109.080 dinara. 
 
Takođe, 155.800 dinara prikupljeno je za Aleksandra Adamovića iz Gajdobre, koji je pre pet godina, posle teške saobraćajne nesreće, ostao potpuno nepokretan i bez sposobnosti govora.
 
U naredne dve nedelje ukupan iznos prikupljene pomoći preći će pet miliona dinara, kažu u Zelenilu.
  • JELENA

    08.07.2016 12:28
    Gadsko zelenilo
    Radim u Zelenilu 25 godina,bilo je i ranijih godina sličnih akcija,međutim sada je sve transparentno i to zahvaljujuci iskljucivo našem sadašnjem direktoru!!!sada je već izvesno da nam
    Vučeić šalje novog direktora,šteta jer je gopodin Bogdanović pod broj jedan ČOVEK,usput je i obrazovan,državni fakultet,verovatno ima previše obrazovan za kriterije SNS.STRAŠNO!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti