Dva dana Egzita - 54 tone smeća

Radnici JKP "Čistoća" tokom prva dva dana festivala Egzit sa prostora i podgrađa Petrovaradinske tvrđave sakupili su i odneli ukupno 54,5 tone smeća.

U sakupljanju otpada na Petrovaradinskoj tvrđavi aktivno učestvuje 80 ljudi koji se raspoređuju od 6:30 časova ujutro i završavaju sa radom pošto kompletna površina bude očišćena, što zavisi od količine smeća, ali nikada pre 13 časova.

Osim angažovanog ljudstva, u raščišćavanje prostora festivala uključena su i brojna vozila i mehanizacija JKP "Čistoća".

Svi putevi, kej i trgovi koji vode do Petrovaradinske tvrđave u pojačanom su režimu čišćenja u sve tri smene.

Zaposleni u JKP „Čistoća“ Novi Sad u potpunosti spremno su dočekali održavanje festivala a rasut otpad, kao i navedene količine sakupljenog smeća, očekivane su za ovako masovna okupljanja bez obzira na prostor na kojem se dešava, navodi se u saopštenju.

  • Branko

    11.07.2016 02:42
    @Nindza Kornjačleone
    Čuvamo tvrđavu. Strani turisti nam zdušno pomažu u tome.

    Ne razumem komentar . Jel vi hvalite ili kritikujete strance ?
  • Nindza Kornjačleone

    10.07.2016 20:31
    @vankuver
    Srecan put. Bezis zbog ovakvih kao ja jer ukazuju na nekulturu? Nadam se da tamo di ides neces moci da procitas da je negde ,a da nije deponija, baceno 54 tone smeca za 2 dana. Da zanemarimo da je to spomenik kulture.
  • Nindza Kornjačleone

    10.07.2016 18:19
    @prof.
    Odlicno spinovanje.
    Tema jedno, a pricacu o drugi stvarima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti