VIDEO: Radnici "Čistoće" se uspešno izborili sa gomilama smeća na keju

Proteklih dana bilo je dosta prijava građana zbog velikih količina smeća na Keju žrtava racije i okolini koji je tu ostajao svake večeri tokom održavanja Exita.

Velike količine smeća su ostajale kako od posetilaca Exita koji su prolazili kejom na putu ka i sa Petrovaradinske tvrđave, ali i od mladih koji se svako veče okupljaju na Keju.

Mada se sa Tvrđave mogla čuti moderna pretežno rok i elektronska muzika, kao što se može videti i čuti u videu, na Keju se za to vreme puštala druga vrsta muzike iz nekoliko automobila.

Radnici JKP "Čistoće" svakog jutra su se potrudli da očiste smeće, pa je tako i u ponedeljak već oko 8 časova kej bio skoro potpuno čist.

A ko bi trebalo da reguliše okupljanje mladih na keju možete pročitati OVDE.

  • Pera

    12.07.2016 07:51
    stera
    Prijatna promena da se puštaju narodnjaci, obično na keju bleje raspali levičari koji sviraju tambure i bore se za prava radničke klase tako što uriniraju svuda okolo i valjaju se u sopstvenoj povraćki pijani i drogirani, ali oni su verovatno imali preča posla, da se kotrljaju niz bedeme tvrđave trošeći roditeljske pare.
  • Niki

    11.07.2016 23:50
    Samo ovde
    ...Je moguce da se takav festival odrzava u centru grada. Zasto se ne pravi u Gracu, Bratislavi, Pragu, Budimpesti...na njihovim tvrdjavama?
  • Classic

    11.07.2016 23:16
    @Zivotinjska farma

    Podrzavam komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti