Poreznici zatvorili 17 novosadskih lokala za vreme Exita

Nakon proteklog vikenda, poreznici će na 17 novosadska lokala privremeno staviti katanac, zbog neprijavljivanja radnika i neizdavanja fiskalnih računa.

Poreski inspektori su tokom Exita prekontrolisali ukupno 61 lokal u Novom Sadu.

Osim u Novom Sadu, prethodnog vikenda inspektori su proveravali rad ugostiteljskih objekata na teritoriji šest gradova: Beograda, Kragujevca, Jagodine, Niša, Aleksinca i Sokobanje.

Na području svih sedam gradova privremeno će biti zatvoren ukupno 31 ugostiteljski objekat.

  • Jajare

    11.07.2016 18:42
    Ovako to izgleda. Kada rođa koji ima pekaru želi da zaradi malo više za vreme Egzita, on nazove rođu u poreskoj da pošalje inspektora konkurentu.
    Onda ovaj izađe i normalno, ujutru nađe 200-300 dinara razlike, jer se kusur za jutarnje mušterije mora imati, makar u džepu, a to sigurno nije prošlo nikakve fiskalizacije.
    Ali, sve se pamti...
    Bem ti stručnjake koji se iživaljavaju na pekarima, od tolike mafije po Srbiji!
    Bolje se zapitajte zašto vam Načelnici Poreske po gradovima prodaju PIB-ove za lažne firme, u evrima. I zbog čega postoje dosijei u Privrednoj Kriminalističkoj, a osobe se ne hapse?
  • Joja

    11.07.2016 15:37
    Novi Sad centar kriminala
    Zamislite u 7 gradova ukupno zatvoreno 31 lokal, od toga vise od pola (17) u Novom Sadu!!! Znaci u Beogradu i jos 5 ostalih gradova sve ukupno 14!!??
    Ala ovde nesto smrdiiii, ju ju ju...
  • Realno

    11.07.2016 15:11
    Apsolutno podržavam. U tim objektima rade naše žene, sestre, deca, kumovi, prijatelji. Želim da budu prijavljeni i imaju socijalno zdravstveno i penziono. Takođe želim da ako ste mi već naplatili pdv u ceni pića da ga prosledite državi kako bi mogla da izmiruje penzije, plaća doktore i nastavnike, policajce, vojsku... Još se žale i organizuju sastanke u sećer&soul. Banda!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti