Novi serijal pripremnih predavanja za Toefl test u julu

Serija informativnih predavanja za Toefl test počinje od 18. i trajaće do 22. jula od 9.30 do 11 časova u Američkom kutku.

Predavanja će držati Stefan Bognar, alumnista američkog programa ASMYLE sa bogatim iskustvom u ovoj temi.

Na prvom, uvodnom času zainteresovani će moći da se upoznaju sa formom testa, dok će se kroz preostala četiri časa obrađivati četiri dela Toefl testa.

Serija info časova je besplatna, ali je prijava neophodna putem ovog linka. Prijave za kurs traju do 15. jula kada će svi kandidati i kandidatkinje biti obavešteni o rezultatima.

Prioritet prilikom upisa imaće članovi Američkog kutka.

TOEFL je najpriznatiji međunarodni test iz poznavanja engleskog jezika, a nivo znanja se proverava pomoću standardizovanog ispita kod studenata kojima engleski jezik nije maternji jezik. Ovaj sertifikat je obavezan za sve one koji će koristiti engleski jezik i boraviti, raditi ili upisati studije u inostranstvu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti