Besplatan fitnes za mame i decu svakog četvrtka na Štrandu

"Opušteni četvrtak", tokom kojeg će biti organizovane besplatne radionice namenjene mamama i deci, održaće se sutra, 21. jula na Štrandu, na travnatom delu kod Špica.
Prva radionica "Vežbajte sa nama" podrazumeva fitnes za mame i decu, koji će održati Sanja Terzić Rađević, kao i pilates za trudnice koji će voditi Gordana Živković. Drugi sat vežbanja je rezervisan za jogu instruktorke Marije Bukarac.
 
Kroz prvu radionicu, instruktorke iz grupe Mame Novosađanke, žele da podstaknu mame na pokret i preokret, ali i da ukažu na to da vežbanje ne mora da bude dosadno, nego da se može vežbati svaki dan na svežem vazduhu.
 
Potrebno je da sve zainteresovane učesnice ponesu peškir za sebe i decu, kako bi mogle da rade vežbe na travi.
 
Radionice će se održavati svakog četvrtka, od 18 do 20 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti