FOTO: Ćurke i dalje šetaju Novim naseljem

Da se na ulicama Novog Sada često mogu videti različiti pripadnici faune, govore i nove fotografije ćuraka na Novom naselju.

O jatu ćuraka u Ulici Branislava Borote na Novom naselju 021.rs je pisao pre nekoliko meseci, a na društvenim mrežama su se danas pojavile nove fotografije verovatno istih ćuraka, uz komentar da svako jutro u 6 sati ove ptice bude komšije.

Inače, iako je držanje domaćih životinja (osim mačaka, pasa i sl.) već dugo zabranjeno u Novom Sadu, takve životinje se skoro svakodnevno viđaju na ulicama grada.

Nedavno je u Veterniku uslikano stado ovaca kako pase na kružnom toku, krava kako šeta Bulevarom Evrope, konji koji trče Novim naseljem i slične scene.

  • bakutaner

    21.07.2016 11:40
    zar dve curke da smetaju u naselju . Izvedite decu da vide te lepe ptice jer neki ine znaju kako izgledaju ili se neko stidi sto ih poznaje a odrasli uz njih. DA kuce su nobles. gore su curke neke ;;dame,, koje muce kucice te ih ostave pa setaju okolo dok oni izvrse nuzdu gde stignu a one kobajagi ne znaju ciji su pa se okrenu i pokupe kucice a izmet ostave da nasa deca gaze po tome .LJubimce kuca i maca poslati na seminare da nesto nauce o zivotinjama.
  • Neko

    20.07.2016 15:08
    A kada će se organi reda ovog grada pozabaviti životinjama na 2 noge, koje za razliku od ovih mirnih i simpatičnih ćurki, bezobzirno i bahato svojim neartikulisanim urlikanjem uznemiravaju i bude građane na Keju i okolini svake večeri od 22-03h ?
  • DonJuan

    20.07.2016 12:16
    Nije lepo tako pisati o devojkama :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti