FOTO: Veliko interesovanje za karte za utakmicu Vojvodina - Dinamo

Više stotina Novosađana je danas od 13 h bilo u redu ispred blagajne stadiona "Karađorđe" kako bi nabavili ulaznice za meč 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Vojvodine i Dinama iz Minska.
Podsetimo, karte za zapadnu tribinu košta 500 dinara, dok su za sever i istok ulaznice besplatne. Blagajna će biti otvorena danas do 20 časova i sutra do početka utakmice, a može se uzeti maksimalno do tri besplatne ulaznice po osobi.
 
Ulaznice za severnu tribinu će se deliti sutra, a moguće je da većina karata za zapad i istok bude podeljena već danas.
 
 
Trener "crveno-belih" Nenad Lalatović je poručio da su pune tribine u sutrašnjoj utakmici neophodne, a ta želja će mu se najverovatnije ispuniti, s obzirom na to da su ljubitelji fudbala počeli da se okupljaju kod stadiona već u podne.
 
Većina njih veruje da će crveno-beli slaviti uz dva postignuta gola, a kao golgetera na sutrašnjem meču uglavnom su videli kapitena Dejana Melega.
 
"Mislim da će Vojvodina pobediti rezultatom 2:0. Sve zavisi od igrača, imaće podršku sa tribina to je sigurno. Ukoliko daju sve od sebe, onda ne verujem da će biti nekih problema, ali ukoliko jedan igrač zakaže, onda može biti teška utakmica", poručio je jedan Novosađanin i dodao da pune tribine predstavljaju veliki plus za igrače Vojvodine.
 
  
 
Nakon crnogorskog Bokelja i velškog Konah's kija, Vojvodina će se za prolaz u plej-of boriti sa Dinamom, koji je u dosadašnjem toku kvalifikacija eliminisao St. Patrik i Spartaks. Dinamo je u kvalifikacijama postigao ukupno šest golova, dok je napad Vojvodine bio efikasniji i mrežu rivala tresao je devet puta.
 
Utakmica između Vojvodine i Dinama igra se sutra od 20 časova.
 
 
  • WildWest

    28.07.2016 00:29
    A da vi lepo kupite sezonske i da ne kukate vise???
  • Đole LIMAN

    27.07.2016 23:16
    Igra Dinamo ...
    ... što znači da će biti transparent - "UVJEK VJERNI DINAMU NAVIJAČI IZ PETROVARADINA".
    (Ko ovo razume znači da je pratio Vošu 1985. Seća se Slavka Šajbera i utakmice Vojvodina - Dinamo 1-7)
  • Beban

    27.07.2016 20:50
    Idemo sutra hrabro pa sta bude !ti samo ti u srcu mome jedina si ti....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti