Biciklistička tura Novim naseljem ove subote

Biciklistička vožnja posvećena ulicama Novog naselja održava se u subotu, 6. avgusta na teritoriji ovog novosadskog kvarta.

"Street tour de Naselje" je projekat koji je pokrenulo udruženje Novo kulturno Naselje izložbom starih i novih modela bicikala, a vožnja Novim naseljem biće ovog vikenda posvećena Milošu Obrenoviću, jednoj od ličnosti čije ime nose ulice.

Okupljanje je u 17 časova na livadi između Braće Dronjak i Bate Brkića.

Prijave za turu moguće su na mejl novokulturnonaselje@gmail.com do petka, 5. avgusta, u ponoć.

Organizatori dodaju da će uskoro biti dostupna i publikacija po nazivom "Brevijar ulica Novog naselja" o imenima više od 40 ulica Novog naselja.

  • chava

    05.08.2016 12:36
    Dobra je ideja ovo za imena ulica.. Zivim na Naselju 30 godina, a ne znam ko su svi ti ljudi,,, I glasam za ulicu Flojda a moze i Bate Zivojinovica umesto Bate Brkica hahahaa
  • Komsa s Naselja

    05.08.2016 10:17
    Odgovor za Mostarskog
    Seljackih buna ili Partizanskih baza u Dragana Nikolica. Fenomenalno!
  • A. Mostarski

    05.08.2016 03:13
    HEJ LJUDI!!!
    A npr. Ulica Dragana "Floyda" Nikolića???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti