FOTO: Još jedan automobil izleteo iz kružnog toka u Begeču

Saobraćajna nezgoda u kojoj je automobil novosadskih registarskih tablica izleteo iz kružnog toga i umalo uleteo u kuću pored puta, dogodila se u utorak ujutru u Begeču.

Prema nezvaničnim informacijama, niko nije teže povređen u ovom udesu.

Ovo nije prvi put da se na ovom kružnom toku dešavaju nezgode zbog nepažnje vozača, a meštani Begeča smatraju da kružni tok nije dobro obezbeđen. Potpredsednik Saveta Mesne zajednice Begeč Nikola Živanov za 021.rs kaže da je auto izleteo iz kružnog toka, probio zaštitnu ogradu i sleteo u kanal tik pored porodične kuće u kojoj živi sedmočlana porodica.

"Ne daj Bože da je bio kamion i da je on probio ogradu i krenuo ka kući. Ovo nije prvi put da neko uleti ili izleti iz kružnog toka u Begeču, a porodične kuće i ograda Kulturnog centra se nalaza dva metra od samog toka", kaže Živanov.



Živanov upozorava vozače da naročito obrate pažnju na ovoj deonici. On ističe da Grad Novi Sad nije trebalo da napravi kružni tok u ovom delu Begeča, jer za to nije bilo potrebe.

Podsetimo da je kružni tok u Begeču napravljen prošle godine, a da su se meštani i tada bunili zbog izgradnje navodeći da je preblizu kućama i da su zabrinuti za svoju bezbednost, što se pokazalo opravdanim. Inače, prva nezgoda na kružnom toku se dogodila istog dana kada je otvoren početkom septembra prošle godine.

  • hyc

    03.08.2016 13:10
    pa kad je vozac zurio.... posto je isti taj automobil ukrao ispred porodicne kuce u Futogu...
    kad je zavrsio tu gde je ostavio ga je i otisao dalje svojim pute...
  • mica

    03.08.2016 12:03
    Automobil koji je na fotografiji je inace ukraden ispred porodicne kuce u Futogu... Pocinioci su ga otudjili, slupali i tako ostavili u kanalu....
  • mark

    03.08.2016 11:39
    begec
    Oprale su se pare za vreme Zive Vasica.A Plamenka je previse uradila za selo od groblja,kulturnog centra,vodovoda.Samo sto to nikog ne interesuje..deset ljudi se bori za selo ostali pametuju i nista ne rade.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti