VIDEO: Nakon reakcije stanara odložena izgradnja zgrade na Telepu

Izgradnja višespratnice u Ulici Bogdana Šuputa na Telepu odloženi su nakon što su se građani pobunili.
Naime, investitor se dogovorio sa stanarima, u čijem dvorištu bi trebalo da nikne zgrada, da se radovi odlože dok se ne pronađe kompromisno rešenje. 
 
Podsetimo, problemi su se javili kada su radnici velikim kamionom pokušali da prođu kroz uzani prolaz kako bi stigli do gradilišta, pri čemu je oštećena zgrada. 
 
Nakon ulaska radnika dvorište je izorano, dečije igralište je sklonjeno, a od stanara se zahtevalo da pomere svoje parkirane automobile. Građanima nije bilo najjasnije šta se događa, ali su saznali da je investitor koji je gradio njihovu zgradu, prodao parcelu na kojoj se nalaze dvorište i parking, iako su upravo oni bili preduslov da se izgradi objekat u kom stanuje skoro 200 porodica.
 
Osim toga, prema rečima stanovnika ovog dela Telepa, problem je i što kamioni prelaze preko kanalizacije, iznad koje je tanak beton, pa postoji mogućnost da kamion težak više tona propadne kroz asfalt i uništi kanalizacionu cev. 
 
Iako sadašnji investitor ima svu potrebnu dokumentaciju za izgradnju višespratnice, ostaje da se vidi kada će početi i na koji način će se odvijati izgradnja zgrade na pomenutoj lokaciji. Više o problemima stanara u Ulici Bogdana Šuputa možete pročitati OVDE.
  • Stanko

    06.08.2016 17:46
    Mićo
    Tražiš informacije, pa kad nema odgovora, Šabac kazni. Kaznu plaćamo mi koji plaćamo porez, a njima ni dinar manje sa plate koju dobiju od naših novaca. Ako fali u Budžetu, nama veći porez. Izvini, nama sitnim zanatlija a, ovi krupni ga ne plaćaju.
  • Drz ga

    05.08.2016 15:31
    Za popadiju
    Izleda da ste zaboravili kako je kada si ti bila ili bio mali. Roditelji i te kako nisu dokoni i besposleni pa zato i ne mogu da vode decu non stop autobusom na igraluste il na drugo mesto. I sasvim je normalno da se igraju kod zgrade. A zbog takvih kao sto si ti sad ce ti se igrati pod prozorom. I da Bog da sto pre dobio-la dete pa da vidis kako je nama. Puno pozdrava od mama za tebe.
  • Novosadjanka

    05.08.2016 15:16
    Kuca
    Podizu se zgrade ugrozavajuci bezbednost ljudi.Deci se otimaju igralista i detinjstvo.Bitan im je samo profit,a gde je tu obican covek,nema ga!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti