Za popravke na Petrovaradinskoj tvrđavi iz budžeta tri miliona dinara

Za popravke drvenih mostova, bedema i staza na Petrovaradinskoj tvrđavi ove godine biće izdvojeno skoro tri miliona dinara iz budžeta grada.

Poslove na sanaciji oštećenja na jednom od najvećih kulturno-istorijskih spomenika u Srbiji izvodiće JKP "Lisje" koje je taj posao dobilo na tenderu Gradske uprave za komunalne poslove kao jedini ponuđać.

U konkursnoj dokumentaciji se navodi da je neophodno zameniti nekoliko drvenih delova ograde mosta, popraviti više stotina kvadrata staza i stepeništa od opeke, kao i više stotina kvadrata bedema na Tvrđavi.

Posetimo i da je u planu da se na Tvrđavi ponovo sagradi osmatračnica koja je uklonjena pre nekoliko godina, za šta će iz Fonda za kapitalna ulaganja biti izdvojeno 1,7 miliona dinara.

  • Andrej

    06.08.2016 14:54
    Sramota
    Ovo je sramota. I iznos a i izvodjaci radova
  • cifra

    06.08.2016 11:03
    reality check
    Zar nije Exit doneo kobajagi 14 miliona eura, a za popravku Tvrđave 3 miliona dindži? :)
  • Rušenje

    06.08.2016 07:32
    A od kuma Egzita - ništa? Osim rušenja.
    Mislim da će biti potreban referendum Novosađana, da li da se dozvoli i dalje održavanje Egzita baš na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti