Novosadska policajka u civilu uhapsila falsifikatora kod Futoške pijace

Novosadska policajka, 25-godišnja Danijela Dorić, u pravoj filmskoj poteri kod Futoške pijace, uhapsila je sitnog kriminalca i falsifikatora.

Kako sama priča, dok je sa sestrom šetala Futoškom pijacom, u civilu i van dužnosti, začula je ženu koja je iz obližnje prodavnice dozivala policiju. Njoj je trebala pomoć jer joj je kupac robu platio falsifikovanom novčanicom, a zatim pobegao.

"Videla sam ga kako beži i krenula da ga jurim Bulevarom oslobođenja sve do Ćirpanove ulice, a kada je ušao u Ulicu cara Uroša primetila sam da se pritajio kod jednog automobila i tada sam ga uhvatila", priča ova mlada policajka.

Njoj su prilikom hapšenja pomogli i prolaznici koji su pozvali policijsko pojačanje.

Ispostavilo se da je prestupnik odavno poznat policiji po sličnim krivičnim delima, te da je imala sreće jer je vrlo lako mogao sa sobom da ima pištolj ili nož. 

  • @mrkovi

    12.08.2016 12:21
    Nije normalno da neko radi posao van radnog vremena, nije bila u obavezi da reaguje. Mogla je da se napravi luda, ali je izabrala da reaguje moralno, jureći za prestupnikom nenaoružana. Njoj svaka čast, a Vama na sramotu što tako komentarišete.
  • evgenije

    11.08.2016 13:25
    http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/855556-mikaela-grep-tjuven-i-bara-bikini-hade-gjort-det-om-jag-var-naken-ocksa
    Evo kako švedska policajka hapsi u bikiniju. U tekstu kaže da bi ga i gola hapsila da se to od nje očekivalo. Pa sada ti vidi koje hapšenje bih pre gledao, ovo kod pijace ili ono u Švedskoj. Ipak, svaka čast i ovoj našoj policajki.
  • mrkovi

    11.08.2016 12:53
    @panonius

    znaci po tebi, kad neko uradi svoj posao ovde, sto je svugde normalno, treba ga nagraditi, samo zato sto drugi rade 5% od svog posla?

    kakva glupost. bolje da se svi ostali otpuste i dovedu normalni nego da se jedan nagradi za ono za sta prima platu....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti