U ponedeljak počinje prodaja karata za meč Vojvodina - AZ

U ponedeljak počinje prodaja karata za prvu utakmicu plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope između Vojvodine i holandskog AZ Alkmara.

Ovog puta neće biti besplatnog ulaska na stadion, a cena karte iznosi 500 dinara za zapadnu, 300 za istočnu i 200 dinara za severnu tribinu.

Svaki pojedinac može da kupi najviše tri ulaznice na jedan lični dokument, a vlasnici novih sezonskih karata moći će sa svojim propusnicama takođe da uđu na stadion.

Ulaznice za zapad i istok će se prodavati na centralnoj biletarnici Gigstixa u Pariskom magazina i na blagajni stadiona od 12h, dok se karte za severnu tribinu mogu kupiti isključivo u prostorijama navijačke grupe "Firma" na severnoj tribini od 17 časova.

Utakmica se igra u četvrtak, 18. avgusta od 20 časova na "Karađorđu".

Vojvodina je u šest odigranih mečeva u evropskim kvalifikacijama ostvarila je četiri pobede i dva remija, a eliminisala je Bokelj (1:1, 5:0), Konahs'i ki (1:0, 2:1) i Dinamo iz Minska (1:1, 2:0). S druge strane, AZ je počeo kvalifikacije tek od 3. kola i u dva susreta je bio bolji od grčke Janjine (1:0, 2:1).

  • Ni N od Novog Sada

    13.08.2016 13:12
    Pezos
    Znam da nema puno Novosađana,
    zato retke molim da podrže Našu!
    Novi Sad= FK Vojvodina
  • N

    12.08.2016 22:48
    @@N
    A zasto? Mislis da je sreca navijati za klubove koji svake godine osvajaju nesto? Navijaci tih klubova nikada nece ceniti uspehe, kao sto mi cenimo. Ali nikada necemo biti razocarani kao ti navijaci kod neuspeha jer smo navikli na to. Jer ti si nasa prva ljubav, Vojvodina Novi Sad :-)
  • @ N

    12.08.2016 21:37
    Zaj**o si se opasno gari!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti