Humanitarac iz Čerevića trči maraton za Teodoru Milić i poziva preduzetnike u pomoć

Borislav Bućan iz Čerevića učestvovaće na Beogradskom ultramaratonu 24. septembra, a tom prilikom će i sakupljati novac za lečenje Teodore Milić, obolele od retkog oblika leukemije.
Borislav je odlučio da ovu aktivnost iskoristi u humanitarne svrhe i svaki pređeni kilometar posveti Teodori. On će aktivirati kompanije, privatnike i druge sponzore koji su željni da učestvuju i doniraju 100 dinara po svakom kilometru koji istrči.
 
"Teodori će trebati 138.000 evra za lečenje do 25. oktobra, a nadam se da ću svojom akcijom privući ljude voljne da pomognu i doniraju. Bilo bi idealno da se uključi makar petnaestak firmi, a ne radi se svakako o ogromnim sumama, ali bi Teodori mnogo značile", navodi on.
 
 
Kako dodaje, već ima nekoliko zainteresovanih preduzetnika koji bi da ga podrže u neobičnom poduhvatu.
 
Trka u kojoj učestvuje trajaće šest sati.
 
Borislav poziva sve zainteresovane da mu se jave kako bi bio sklopljen i ugovor, a prava i obaveze realizovane. Njegov broj telefona je 064/11-70-567, a mejl borislav.bucan@gmail.com.
 
Teodora Milić je učenica iz Novog Sada koja je teško bolesna. Do sada su se za nju založili građani širom Srbije u velikom broju akcija, ali i dalje nedostaju novčana sredstva. Više o akcijama za Teodoru OVDE.
  • Nada

    13.08.2016 19:55
    Svaka cast...
    Ovakvim ljudima svaka cast,a doktore da pitam,gde vam je humanost,zar toliko kosta jedan ljudcki zivot,dok nas zavod nema para za to,a ima za promenu pola i to besplatno,dok nam deca umiru od ko zna kakvih bolesti...pa niko nije niti kriv,niti srecan sto mora da prosi te pare i moli boga da mu dete ozdravi...u nadi da se isti novac sakupi :( strasno!!!
  • Anonimus

    13.08.2016 09:42
    Ko sve danas ima firmu
    Hajde privatnici, ne bojte se nema poreza i doprinosa. Znamo da vam je teško, da ste goli i bosi, da vas ubijaju nameti, da je skupo školovanje dece po privatnim fakultetima, da kasnite sa isplatama minimalaca zaposlenima, da treba servisirati dva,tri porodična vozila,da ste tek stigli sa letovanja ali imajte srca i priključite se ovo je ozbiljna stvar.
  • 2cent

    12.08.2016 21:31
    Bravo! Podrške ovakvim plemenitim gestovima treba!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti