VIDEO: Bahato "driftovanje" posred Bulevara patrijarha Pavla

Crni BMW danas tokom popodneva "driftovao" je posred Bulevara patrijarha Pavla, tokom perioda dana kada je ova ulica bila puna pešaka i drugih vozila.

Za ovaj slučaj neodgovore vožnje saznali smo od sugrađana, koji su stranici NSulice poslali nekoliko snimaka na kojima se vidi kako crni BMW "driftuje" na sred raskrsnice dok druga vozila stoje i čekaju da se "predstava" završi kako bi sačuvali živu glavu.

Isti crni BMW viđen je potom na Telepu u Kotorskoj ulici, a zatim i u Feješ Klare.

Prema rečima očevidaca, uleteo je između gradskog autobusa i automobila koji je dolazio iz suprotnog smera i umalo izbegao sudar. 

Novosadska policija je obaveštena je o ovom slučaju.

  • Ђорђе

    23.08.2016 07:19
    но цомент
    далабу!
    шта је добио тиме? видели га Новосађани? нека нађе паметнији начин, нпр. нека спортска или математичка или хемијска медаља, па би га видела и цела Србија...
    паћеник, незрели
  • Drago

    22.08.2016 08:06
    Jadnicak shvatite njegove frustracije dosao je iz Austrije gdje nesme da prdne 40km na sat znak on mora da ide 38. Model auta vam sve govori i starost istog. Gume ce kupiti nove za 3 dana a Policija je trebala da ga nadje i oduzme auto proda na licitaciji i pare da jadnim zrtvama ovakvih idiota.
  • knez

    22.08.2016 07:50
    ako vam je dobro, onda ništa
    Gledam video sa kćerkom od 6 godina i pita ona zašto niko ne zove policiju. Dete od 6 godina vidi ono na šta svi žmurimo. Treba da se sramimo što smo se pozabijali po kućama i ćutimo kao s*se.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti