Ponavlja se "Humani ponedeljak" za Natašu Minić iz Futoga

Danas je na Štrandu trebalo da se održi akcija Humani ponedeljak za pomoć u lečenju sedmogodišnje Nataše Minić iz Futoga, ali je akcija zbog lošeg vremena odložena za naredni ponedeljak, 29. avgust.

Iz Gradskog zelenila, koje je organizator akcije, poručuju da oni Novosađani koji danas prođu kraj kupališta ipak mogu da ostave prilog u kutiji na ulazu u Štrand.

Podsetimo, Nataša boluje od spastične kvadripareze i do danas nije prohodala. U stanju je da sedi i puzi, a uz preporučene terapije postoje šanse da, uz tuđu pomoć i ortopedska pomagala, napravi prve korake. Redovno ide na terapije kod defektologa, logopeda i na terapijsko jahanje.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti