Univerexport poklonio 3.700 paketa novosadskim prvacima

Svim prvacima osnovne škole "Kosta Trifković" danas je uručen po jedan poklon-paket kompanije "Univerexport", a isti takvi paketi obezbeđeni su za sve đake koji kreću u prvi razred na teritoriji Novog Sada.

Olivera Ćirković, predstavnik grupe "Univerexport" je naglasila da ta kompanija iz godine u godinu svoju pažnju usmerava na zajednička delovanja za opštu dobrobit društva.

Poklon paketi obezbeđeni su za svakog đaka prvaka na teritoriji Novog Sada, a predstavnik kompanije Bojan Filipović predao je simboličan ček gradonačelniku Milošu Vučeviću na kome je bio ispisan broj poklon-paketa namenjenih prvacima grada Novog Sada.

- Posebno sam srećan što svake godine ima sve više đaka prvaka koji upisuju škole na teritoriji Grada Novog Sada. Ove godine u školske klupe sešće 3.729 prvaka i to je samo jedan od pokazatelja da naš grad raste i da se razvija. Svim đacima želim da u toku svog školovanja šire drugarstvo i znanje, jer samo svojim radom i zalaganjem stičemo određene pozicije u društvu. Koristim priliku da pozovem i druge kompanije da se uključe u ovakve i slične akcije kako bismo pomogli svima onima kojima je pomoć potrebna - rekao je gradonačelnik Miloš Vučević.

  • zbrddyw

    31.08.2016 17:43
    Nismo bez razloga lider regiona .
  • Roditelj

    31.08.2016 16:23
    Kako da preuzmem poklon paket zasvoje dete?
  • marija

    31.08.2016 16:15
    Pokloni za prvake
    Veliko hvala za Univer.Od danas ću autobusom do Univera da kupujem kod njih.Nisu mi u blizini ali ću preći u kupovinu kod njih.Gde su Rode Idee i ostali.Nemam djaka ali se solidarišem sa brižnim pa makar i simbolično da se obraduju naša deca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti