FK Vojvodina: Šćepanović podneo ostavku, Gajić kandidat za novog predsednika

Predsednik FK Vojvodina Zoran Šćepanović danas je podneo ostavku na tu funkciju.

Zoran Šćepanović je rekao da ostavku podnosi iz iz ličnih razloga, kao i zbog obaveza koje je preuzeo u organima Fudbalskog saveza Srbije.

- Prethodne dve i po godine, tokom kojih sam danonoćno bio posvećen obavezama u klubu, pri čemu sam uporedo obavljao funkciju predsednika Zajednice Super lige i bio član organa Fudbalskog saveza Vojvodine, iziskivale su od mene ogroman napor i dovele do zamora koji me je u određenoj meri podstakao da donesem ovu odluku. Drago mi je što sam, zajedno sa svojim saradnicima, za dobrobit FK Vojvodina uspevao da obavljam svoju dužnost maksimalno predano i posvećeno. Želim da se zahvalim navijačima, svim zaposlenima u klubu, veteranima kluba, sponzorima, Gradu Novom Sadu, mojim najbližim saradnicima, kolegama iz uprave kluba i članovima Skupštine koji su mi pre dve i po godine ukazali poverenje - naveo je Šćepanović.

Šćepanović, koji je u sredu izabran za novog člana Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije je dodao da veruje da će buduće rukovodstvo kluba biti uspešno u ciljevima koje je postavio.

Izborna sednica Skupštine Vojvodine najavljena za petak 2. septembar u Fudbalskom centru "Vujadin Boškov" u Veterniku s početkom u 19 časova. Predsednik Skupštine Milan Davidov istakao je da je ovu sednicu sazvao radi izbora novog klupskog rukovodstva.

Pred članovima Skupštine naći će se glasanje za izbor novog rukovodstva kluba. Kandidat za novog predsednika Upravnog odbora biće Vojislav Gajić, dok će za nove članove ovog tela biti predloženi Dragoljub Zbiljić, Dušan Radojičić, Nebojša Stupar i Slobodan Milić.

  • RIZBO

    02.09.2016 00:58
    Karađorđe na nogama
    Za nekih godinu dana sele Karađorđe na periferiju, evo u iljadu!
  • Boban

    01.09.2016 22:11
    UPRAVA NAPOLJE
    Bojkotujem Vojvodinu od sada.

    Jer ja navijam za VOJVODINU !

    A NE ZA zvezdinu FILIJALU !
  • Duvlji zapad

    01.09.2016 19:49
    Sad opet pljujemo novu upravu. Tako cemo za godinu dana opet novu,a ovoj se zahvaliti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti