Dani leskovačkog roštilja od utorka na Ribljoj pijaci

Manifestacija "Dani leskovačkog roštilja" počeće u utorak, 20. septembra na Ribljoj pijaci i trajaće do subote, 24. septembra.

Predstaviće se "majstori" roštilja sa čuvene "Leskovačke roštiljijade", koju je prema procenama organizatora ove godine posetilo preko 700.000 gostiju, što je stavlja na visoko treće mesto na listi najposećenijih manifestacija u Srbiji, odmah nakon Exit-a i Dragačevskog sabora trubača.

Organizatori pozivaju Novosađane da dođu i probaju autentične specijalitete iz kraja koji je upravo dobar roštilj i proslavio.

Otvaranje manifestacije je u utorak u 12 časova.
 

  • Realno

    22.09.2016 18:41
    ajme rostilja
    dogegah ja danas sa sinom do riblje pijace na leskovac ,nabrijani na dobru pljesku...kako kazu...najbolje u srbiji.ajmo prvo pljeska sva neka anemicna i besukusna,gumanska pljeska ista stvar..kackavalj je valjda kplus proizvodnja a natrci cak na dve slaninice uglavnom sve lose.u novom sadu 100 puta bolji rostilj je u tuti, boki,bubi i sarajevski cevap,ovi bi trebali da dodju da uce od njih rostilj.i naravno uzmem muckalicu jer znam sta je to pa sam bio odusevljen jel dolazi iz leskovca,ok narucim za kuci.i dodjem ja kuci otvorim i prebacim u serpu kad me iznenadi sastav muckalice.....obican sataras bez jaja sa kuvanim kobasicama i tirolskom sunkom,sin mi kaze ...CALE!!!! sta je ovo ja to necu da jedem(naravno momak je jeo vec pravu muckalicu) .... aaaaaaaaa jad jadova.totalno razocaran i nikad vise ...hvala
  • Veganka

    19.09.2016 17:07
    http://youtu.be/t0FRfwF9G5A
    Leškovački roštilj
  • Verica

    19.09.2016 13:47
    @Perica
    E moj Perice ima takvih penzija da se svaki dan može pokokati "slonovo uvo"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti