Stadion pod upravom "Poslovnog prostora"

Gradskim stadionom "Karađorđe" će od novembra umesto Spensa upravljati "Poslovni prostor".
Gradskim stadionom "Karađorđe" će od novembra umesto Spensa upravljati "Poslovni prostor". Kada ovo javno preduzeće preuzme stadion, prioritet će biti primenjvanje pravila prema zakupcima, što znači da će kirija morati redovno da se plaća. Direktor "Poslovnog prostora", Marko Cvijan, kaže da je prenos upravljačkih prava donet kako bi Grad obezbedio novac za obnovu stadiona. Ti radovi bi podrazumevali uređivanje tribina i zamenu reflektora. Ne zna se precizno kada bi rekonstrukcija mogla da počne, ali novac za njenu realizaciju treba da obezbedi republika. V.d. direktorka Spensa, Ljiljana Ćulibrk bila je iznenađena ovom informacijom, rekavši da je za nju saznala iz štampe. Ona je istakla da Spens nije prihodovao od upravljanja stadiom, ali da je imao troškove u vidu obezbeđenja i osiguranja.
  • Vojvodjan

    28.10.2010 15:35
    sramota
    nego, zbog cega je stadion iz Vojvodina preimenovan u Karadjordje? kada ce neko to objasniti ili bar postaviti to pitanje?
  • slobica

    28.10.2010 06:10
    opet ista prica
    Ovi što sad pokušavaju da to učine su već ko zna koji po redu.Ako misle da će uvodjenjem zakupa postići nešto osim punjenja kase poslovnog prostora u velikoj su zabludi.NIKO ali baš niko neće sa njima potpisati bilo kakav ugovor dokle god im bude padala kiša za vrat i u lokalima bilo ko i na stadionu dakle "kabriolet".Moraju prvo da legalizuju te lokale pa da ih gradjevinski završe pa tek onda da pricamo o zakupu.A dotle samo podsećanje da je dogodine izborna godina pa nek razmisle.
  • Andro

    25.10.2010 10:24
    Samo
    Ne sekirajte se, u pitanju je samo preraspodela kolača - pošto sada Majin čovek dolazi za direktora Spensa, demokrate dobijaju stadion. Ništa drugo nije bitno, samo da svi budu zadovolj(e)ni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti